Видове коледни изкуствени елхи

loading...

Коледна изкуствена елха "Фолийна зелена"

Богати, тъмно зелени клонки с по-къси иглички, гъсто разположени. Разклоняващи се клончета – даващи възможност за моделиране и украса.

Коледна изкуствена елха "Фолийна зелена с бели връхчета"

Богати, тъмно зелени клонки с по-къси зелени иглички, гъсто разположени, с искрящи бели връхчета, създаващи усещането за бяла зимна приказка. Клончета се разклоняват и са гъвкави, като дават възможност за моделиране и украса.

Коледна изкуствена елха "Фолийна цветна"

Предлага се в модерните в Европа цветни варианти в изцяло бяло, розово, синьо или черно – уникални, изкрящи и цветни елхи, красиви сами по себе си и без необходимост от украса. Разклоняващи се клончета – даващи възможност за моделиране и украса. Една цветна фантастична украса за весело настроение.

Коледна изкуствена елха "Жилкова тъмна"

Зелена елхичка, наподобяваща естествен тъмен бор. Дълги тъмно зелени иглички, с реалистична форма и цвят. Имитация на дървесната структура на боровите клонки, която допълва снопчетата иглички и придава на елхичката естественост и чар. Разклоняващи се клончета – даващи възможност за моделиране и украса.

Коледна изкуствена елха "Жилкова светла"

Светлата жилкова елхичката прилича удивително на истинско дръвче бял бор. Клонките са с нежни светло зелени иглички, с реалистична форма и цвят. Имитацията на дървесната структура на боровите клонки допълва снопчетата иглички и придава на елхичката естественост и чар. Разклоняващи се клончета – даващи възможност за моделиране и украса.

Коледна изкуствена елха "Жилкова с разцепени връхчета"

Красива допълваща вариация на жилковата елха. Също наподобяваща естествен бор. Дълги тъмно зелени иглички, със очарователни светли разцепени връхчета, придаващи пухкавост и обем на клончетата. Имитацията на дървесната структура на боровите клонки допълва снопчетата иглички и придава на елхичката естественост и чар. Разклоняващи се клончета – даващи възможност за моделиране и украса.

Коледна изкуствена елха "Жилкова със бели връхчета"

Вариация на жилковата елха, наподобяваща естествен заскрежен бор. Дълги тъмно зелени иглички с крайчета, сякаш посипани със скреж. Имитацията на дървесната структура на боровите клонки допълва снопчетата иглички и придава на елхичката естественост и чар. Разклоняващи се клончета – даващи възможност за моделиране и украса.

Коледна изкуствена елха "Жилкова сребърна"

Вариация на жилковата елха, цялата потопена в искрящо сребро. Една модерна вариация на Коледното дръвче за съвременни млади хора. Разклоняващи се клончета – даващи възможност за моделиране и украса. Блясък и елегантност за неповторими празнични моменти край елхата.

Изкуствени елхи гиганти

Изкуствени елхи, подходящи за украса при външни условия. Красиви, зелени, внушителни и елегантни – елхите гиганти радват минувачите и посетителите на вашите магазини, офиси и сгради. Създават неповторимо настроение за празниците.